Surdegslista dag tre

Lista
Surdegslista onsdag

Så här ser onsdagens lista ut och jag ska förklara en sak: När jag skriver ”fortsätt med texten” så är det väldigt luddigt och det är med flit. ”Texten” är ett projekt som inte är offentligt ännu så jag kan inte skriva mer än så, om jag ska kunna visa listan här.

Det är något med listor som är nästan magiskt. Gårdagens lista var avklarad vid 13-tiden och då hade jag fortfarande tre timmar kvar av dagens avsatta arbetstid och hade dessutom hunnit med följande:

  • Ta fel på påsen med farinsocker och påsen med sesamfrön. Men lunchen blev som tur var god ändå.
  • Ta en 30-minuterspromenad alldeles för påklädd i regnkappa, fleecetröja och gummistövlar, samt släpande på en tom sådan där tygpåse från ICA MAXI. (Hade burit biblioteksböckerna i den).
  • Gotta mig åt att jag varit så effektiv.

Vad gör jag då med den där ”extra” arbetstiden jag fick? Den här gången jobbade jag på med saker som inte stod på listan, t ex att fota dagens bok för #fackboksonsdag, men eftersom jag sovit lite för få timmar under natten unnade jag mig att ta det lugnt, snarare att skapa försprång..

Håller tummarna för att listmagin håller i sig även den här dagen. Ett särskilt tack till Anna Larsdotter, som kom med idén om listor från början, även om jag har fått modifiera den lite.

One thought on “Surdegslista dag tre

  1. Heja dig! Att ha tre timmar kvar efter allt är kryssat. Ofta brukar man föra över de flesta punkterna till nästa dags lista, är min erfarenhet… Det gäller väl att växla mellan stort o smått på listan.

Comments are closed.