Onsdagens listhaveri och en komplimang

Surdegslistan är numera officieltt havererad
Surdegslistan är numera officiellt avslutad. För den här gången. Bild:Pixabay

Om tisdagen var ett under av listmagi så kan ju onsdagen sammanfattas som dålig-list-dag. Delvis var det mitt eget fel, för listan var lite luddig. Jag jobbade vidare med huvudprojektet, även kallat Texten. Men de där andra småduttarna jag skulle klara av blev liksom bara pannkaka. Betalningen jag väntar på hade inte kommit in, så det fanns inget att bokföra. Jag skulle också kolla upp SMÅA, vilket jag gjorde och typ ett beslut, men inte något som jag tog tag i konkret. Appen som jag så stolt hade laddat ned och lärt mig behärska dagen innan havererade, så jag avinstallerade den och körde fast på den fronten också. Dessutom har jag problem med jobbtelefonen, som hela tiden loggar ut ur hemmawi-fit och skriker om att den behöver uppdateras…

Och sen blev dagen liksom bara småseg, vilket gjorde mig onödigt stressad och sur. Tur att jag jobbar ensam!

Nu har det trillat in en förfrågan om ett kortare uppdrag och jag får lägga surdegslistan åt sidan. Efter gårdagen känns det nästan lite skönt. Dessutom är det ju roligt med återkommande kunder! Det är nog en av de bästa komplimanger en frilansare kan få.