Augusti: Det andra nyåret

clock-650753_640
Mat och sov-klockan ska ställas.

Hösten är ju lite det andra nyåret och många av oss kommer tillbaka efter semestern med ny energi och nya ambitioner. Nu ska här effektiviseras, tränas och göras om. Här är tre saker jag tänkte ta tag i:

Äta mer: Dagarna med mellis skiljer sig så markant från dagarna utan, att det är löjligt. Jag är skarpare, mer effektiv, gladare och förmodligen snyggare också. Men när jag är inne i arbetet så glömmer jag. Sen blir det lunchdags och jag upptäcker att jag är yr och grinig. Äter mig mätt men gör samma misstag igen och får slänga i mig en banan för att vara en fungerande förälder och sambo på eftermiddagen när familjen kommer hem. Otakt, minst sagt. Så höstens projekt är att äta mer.

Fixa ett eget rum: Har en plan, men den är inte genomförd ännu.

Dokumentera mera: Jag har ingen aning om hur mycket tid jag lägger ner på olika aspekter av mitt arbete. Det tänkte jag ta reda på, för att se om något behöver förändras och för att jag är nyfiken.

Vad tänkte du ta tag i?

2 thoughts on “Augusti: Det andra nyåret

  1. Jag ser det också som en nystart. Jag tänker försöka skaffa lite mer struktur när det gäller mitt företagande. Ska försöka hålla mig till en plan, och bli bättre på vila och återhämtning 🙂

    1. Låter som bra idéer! Strukturen jobbar jag också på, men vet inte riktigt hur än.

Comments are closed.