Bloggtips om kreativitet och frilansande

castles-616573_640

Idag är det fredag och jag tänker tipsa om en helt annan blogg, som drivs av en helt annan översättare.

För en tid sedan skrev jag det här inlägget om när jag var i Växjö och föreläste på Linnéuniversitetet. När jag påbörjade min utbildning så var det översättaren Sanna Hellberg som höll föredrag. Sanna Hellberg har t ex översatt Lisa Jewells Flickorna i Parken.

Jag rekommenderar starkt att ta en titt på Sannas blogg. Förutom att hon skriver om intressanta ämnen, t ex kreativitet, så tar hon också vackra bilder. Två inlägg som passar särskilt bra om du går i tankarna att starta eget, särskilt som översättare:

25 Things I Wish Someone Had Told Me When I Started Freelancing

Going Your Own Way

Önskar er en trevlig fredagsläsning!