Snöskottning, skrytväggar och sniglar. Vad som funkar på instagram.

textandtranslation_full

Förutom den här bloggen har jag också ett instagramkonto @textandtranslation där jag gör dagliga inlägg måndag – fredag. Varje onsdag är det också #fackboksonsdag. Då tipsar jag om en läsvärd fackbok.

Här ovanför ser ni årets mest gillade instagraminlägg (hittills). Från vänster till höger och uppifrån och ner:

1 Om mitt blogginlägg Frilansliv och mental styrka.

2 Min snygga book worm-ring som jag fick i födelsedagspresent. (Ringen hittas på The Literary Gift Company.)

3 Köksbord, kaffe och anteckningsböcker. Ibland krävs det inte mer än så för att hålla den här översättaren på gott humör.

4 Firat avklarad deadline med kaffe och bokföring.

5 Fin vinterbild. Mitt första instagraminlägg på engelska.

6 Om mitt blogginlägg Att överleva höstmörkret.

7 Dagen efter presidentvalet. Citerade Madickens pappa om att jag ”kämpar vidare för frihet och sanning och rättvisa åt alla människor samt ett litet lagom levebröd åt mig själv.” Samt skottade snö.

8 Tittar ut och inser att dagens lunchpromenad är utbytt mot snöskottning

9 Min skrytvägg. Mina tre examensbevis: Magisterexamen i engelska med inriktning översättning, magisterexamen i statsvetenskap, kandidatexamen i engelska inriktning litteratur samt mitt Cambridge Certificate of Proficiency in English.

Välkommen att följa @textandtranslation på instagram.