Boka ett författarbesök

Foto: Caroline Tibell

Hej, det är jag som är Linn Åslund, författaren bakom steampunktrilogin om piratflickan Ester Tagg, utgiven på Rabén & Sjögren och illustrerad av Rebecka Helmersson:

Ester Tagg och Den flygande holländaren (2018)

Ester Tagg och Sjöormens öga  (2019)

 Ester Tagg och Tistelgorms Hemlighet  (2019)

I trilogin om Ester Tagg har jag lånat inspiration från verklighetens pirater och äventyrare och några av dem har fått låna ut sina namn till mina karaktärer. Det är något som jag gärna pratar om när jag är ute i skolor. Jag berättar också om vad jag själv läste som liten, hur jag blev författare, hur en bok blir till och som en extra bonus pratar jag gärna om piratflaggor och deras symboler.

Bokningar görs via Författarcentrum.

KONTAKT

Vill du inleda ett samarbete eller har du frågor? Kontakta mig på linn[at]textandtranslation[punkt]se

Du kan även följa mig på mitt instagramkonto @linn_aslund_forfattare

Innehar F-skattsedel.